Vilken är er största lärdom, vad skulle ni gjort annorlunda och vad är ert bästa råd till nystartade företag i branschen? De tre frågorna ställde vi till några av Sveriges hetaste startups inom agtech och foodtech.
”Vi har lärt oss hur positivt det kan vara med naivitet”
Färsking ville ta striden mot alla onyttigheter för barn och unga i flinghyllan och har tagit fram snacks och frukost för unga. De har i nuläget två granolaprodukter ute på marknaden och finns i 400 butiker. Startade som UF 2014, etablerade aktiebolag 2016 och lanserade Färsking Granola 2018.

Carl-Gustaf Rosengren, du är en av grundarna av Färsking. Vilka är era största lärdomar hittills?
– I vårt entreprenörskap har vi lärt oss hur positivt det kan vara med naivitet. Att vara ny innebär att man ser på saker med helt andra ögon, sedan även hur viktigt det är att vara uthållig och handlingskraftig.

Vad hade ni gjort annorlunda om ni hade startat idag?

– Vi är väldigt glada över de val vi gjort – alla våra motgångar och framgångar har varit precis det som tagit oss dit vi är idag. Hade vi vetat allt vi vet idag hade vi nog inte startat i livsmedelsbranschen, haha.

Vilka råd vill du ge till personer

Läs hela nyheten här


En nyhet från Agfo - News

En nyhet från Agfo