Sju faktorer hämmar innovation i livsmedelssystemet. Det går att konstatera efter AGFO:s enkät till 50 verksamma företag.
Sverige är ett av världens ledande länder när det gäller innovation. Men inte inom en av våra viktigaste branscher: livsmedel. Där når vi bara upp till plats 14 i Europa, långt ifrån pallplats.
Av den anledningen genomförde AGFO under hösten en enkät företag som sysslar med allt jordbruksteknik och insekter till marknadsplatser för lokal mat.
50 företag svarade och AGFO:s innovationsrapport är insikter utifrån de svaren.
  Hämta rapporten gratis här (pdf)
Radikala innovationer
Under hösten har AGFO talk haft tema Morgondagens radikala innovationer ihop med spännande paneler. Läs mer och se eventen i sin helhet:
Startups + storbolag = sant?
Vad hindrar svensk matinnovation? 
Hur kan innovation skapa ett hållbart matsystem?

 Gillade du det här? Då kommer du att älska vårt nyhetsbrev, signa upp gratis här

The post 50 företag: Så hindras svensk matinnovation appeared first on AGFO.

Läs hela nyheten här


En nyhet från Agfo - News

En nyhet från Agfo