Röststyrningens nästa steg, AI som problemlösare, regenerativt jordbruk och den växande lokala maten. Här är AGFOs insikter från fem event de senaste veckorna.

Missa inga kommande insikter, signa upp dig gratis på AGFO weekly

För den som är intresserad av mat, framtidens matproduktion, teknik och innovation behöver inte leta länge för att hitta en mängd event. (Kolla exempelvis in vår globala eventkalender.)
Den senaste veckan har AGFO besökt Foodtech-konferens i Örebro, Livsmedelsföreningens årliga trendseminarium,The Future Kitchen, Matlust certifieringsevent samt en dag om regenerativt jordbruk. Vi har även organiserat ett panelsamtal själva om cirkulär matproduktion.
Dags att bjuda på insikter från varje event!

Foto: Frida Jonson, AGFO
Food tech 2019
Arrangerades av Dagens Industri och Nobel science park i Örebro
Dagen innehöll allt från pitchtävling för startups inom foodtech, utblick till Asien och matjättarnas förändringsarbete.
På scen var bland annat generalkonsul Helena Storm från Sveriges generalkonsulat i Hongkong, Adam Vikström vd på Deligate, Mia Brunell Livfors vd och koncernchef Axel Johnson samt Tomas Lagerberg, Global Technology Manager Food and Beverage, på ABB. Tre insikter från dagen:
1. Kina ställer om
Sveriges generalkonsul i Hongkong, Helena Storm berättar att Kinas regering tagit beslut om att halvera köttkonsumtionen på mindre än 12 år. ”Och när Kina ställer om går det fort.”
2. Äldre målgruppen allt viktigare
Vår befolkning blir

Läs hela nyheten här


En nyhet från Agfo - News

En nyhet från Agfo