Om rapporten
Det kommer att finnas ett före och ett efter coronakrisen. Pandemin är global, de ekonomiska konsekvenserna enorma och påverkan på i princip alla gör den annorlunda mot tidigare kriser. 
Vad kan krisen innebära för innovation, hållbarhet, investeringar och företag i framtidens matsystem, efter corona? I vårt pågående arbete med att analysera krisen har vi ställt frågor till ett hundratal företag – startups, små och större bolag i hela värdekedjan – plöjt ett otal nyhetsartiklar, intervjuat ett trettiotal aktörer och dragit insikter av den analysen.

Rapporten är ett resultat av det kontinuerliga insiktsarbete AGFO genomför. Vill du veta mer om hur vi hjälper företag och organisationer inom matsystemet med hållbart förändringarbete och agerbara insikter, läs om AGFO Insight.Kontakta gärna oss på hello@agfo.se för att boka en digital presentation eller workshop med utgångspunkt i rapporten.

The post Ny rapport: Så påverkar krisen framtidens matsystem appeared first on AGFO.

Läs hela nyheten här


En nyhet från Agfo - News

En nyhet från Agfo