Nyheter

Nyheter från SmartAgri


 

 

Nyheter från branschen


 

Så förändras matbutiken efter corona

1 miljard på inomhusodling, svensk 15-åring satsar på obemannad butik och så blir matbutikerna efter Corona. Det är några av nyheterna när vi summerar veckan som har gått. Tips! Få nyhetssammanfattnin ...

Läs mer...

Den nya vågen

Frågorna haglar vid matbordet samtidigt som AGFO:s Lovisa Madås inser att ordspråket ‘som man sår får man skörda’ har en viss tyngd.   Den här spaningen publicerades först i vårt nyhetsbrev AGFO weekl ...

Läs mer...

Vi kanske tänker fel

Det är i gränszonen mellan det offentliga och företagen som en tanke gnager i mig. Varför söker inte företagen pengar för att driva utvecklingen? Det skriver veckans gästspanare Jesper Lindström. Den ...

Läs mer...

Genombrott för kofritt mjölkprotein

Mjölkprotein utan ko blir godkänt som livsmedel, Bärta vinner mark och sillspad som protein – tre nyheter från veckan som gått. Tips! Få nyhetssammanfattningen direkt till din mejlkorg varje fredag mo ...

Läs mer...

Jakten på svenskt växtbaserat protein

Nu efterfrågas allt mer växtbaserat protein, men kan producenterna leverera? Och hur möts kraven på mer svenskproducerat? Välkommen till AGFO Talk på webben där vi trendspanar och samtalar med experte ...

Läs mer...