Det nya året nalkas och med det nya trender. Här är 12 trendrapporter som skänker insikt.

Missa inte AGFO:s egna trendspaningar varje fredag, signa upp på AGFO weekly här

Trender kan ses på olika sätt: Som en förändring eller utveckling i en viss riktning. En riktning som kan förändra ett helt segment eller bransch. Sedan finns det trender som snarare kan ses som en modefluga. De förändrar inte sin bransch, men kan vara ett piggt och uppskattat inslag där de uppstår. I den här listan hittar du både det kortvariga roliga och det som har potential att förändra.
1
Foto: Whole Foods
Nya sockeralternativ, kylda snacks och och mat som producerats med regenerativt jordbruk. Dessa är tre av tio trender som Whole Foods listar i sin rapport. Läs den här ➔
2
Foto: Istock
FreshDirect, onlineaktör inom färsk mat, listar åtta trender inför 2020. De förväntar sig exempelvis likt Whole Foods att mat som producerats med regenerativt jordbruk kommer att vinna mark. En annan av deras förutsägelser är ett ökat intresse för ost som är producerad på ett hantverksmässigt sätt. Läs rappporten här ➔
3
Foto: Imbibe
En törst efter nya smakäventyr, hållbarhet och sånt som är plånboksvänligt – dessa tre och sju andra dryckestrender lyfts fram av innovationsbolaget Imbibe som är specialister

Läs hela nyheten här


En nyhet från Agfo - News

En nyhet från Agfo