16 tips för en klok påsk

Vi går ännu en speciell påsk till mötes, där stora släktträffar och sammankomster med vänner lyser med sin frånvaro och hänsyn är av största vikt. AGFO:s påskhälsning blir ett gäng ät-, läs-, titta- och lyssna-tips att ägna sig åt.

Maria Zander
Ät: Efter att ha hört lovord om vegetariska proteinkällan tempeh här och var har det nu blivit premiärdags för mig. Kanske i en gryta av något slag?
Läs: Har du missat AGFO:s guide över olika tjänster som erbjuder lokalproducerad mat? Ta en stund och skumma igenom för nya upptäckter.
Titta: I dokumentären 2040 – framtidsfilmen försöker filmaren Damon Gameau stilla sin oro för framtiden genom att söka upp eldsjälarna bakom några av de mest innovativa lösningarna på dagens hållbarhetsproblem. Sevärd!
Lyssna: Land Lantbruks chefredaktör Anna Nilsson medverkar i Meny i P1 och pratar ekologiskt och konventionellt jordbruk – och allt som gömmer sig däremellan.

Mary Lidén
Ät: Tycker du som jag att ägg inte direkt är någon smakupplevelse? Nu har det blivit ändring på det! Som nybliven ramenfrälst har äggen blivit en viktig del i min matvärld. Perfekt löskokta sojapicklade ägg kommer jag äta i påsk, och gärna med sesamfrön på.
Läs: Bli min nya kollega och joina AGFO! Mina lästips är just nu dessa två jobbannonser: innehållsansvarig på AGFO och varumärkes- och kundansvarig på AGFO.
Titta: Jag är nog inte ensam om att följa

Läs hela nyheten här


En nyhet från Agfo - News

En nyhet från Agfo

© 2018 SmartAgri. All rights reserved.
En webbplats gjord av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram