KOntakta oss
kontakta oss

AGFO nominerade till prestigepris

30 september, 2020

För andra gången på tre år är AGFO nominerade till Livsmedelspriset.
Sedan 1964 delar Livsmedel i fokus ut Livsmedelspriset till personer, organisationer eller företag som arbetar på ett innovativt och inspirerande sätt.
Priset går till ”personer, organisationer eller företag som på ett inspirerande och innovativt sätt tagit initiativ till, eller utvecklat förutsättningar för att öka livsmedelsnäringens konkurrenskraft och utveckling”.
Motiveringen är:
”För att på kort tid ha placerat sig som en vass analytiker med näsa för aktuella frågeställningar. AGFO levererar seminarier, blogginlägg och analyser som hjälper hela branschen framåt. De är kompetenta, pigga och glada.”
Lovisa Madås och Frida Jonson, grundare av AGFO, säger i en kommentar:
”Hela teamet är glada och väldigt stolta. It takes a team to win! Att få den här nomineringen ger oss ännu mer energi att lyfta perspektiv, analysera och leverera fler agerbara insikter – alltid med framtidens matsystem i fokus. Stort tack för nomineringen, och hatten av till våra medtävlande.”
Årets nominerade är: 

AGFO
Ann-Helen Meyer von Bremen och Gunnar Rundgren
Elin Arenson Beis
Fazer Kvarn
Jan Klingspor
Maria Forshufvud
Sara Berger
Zogwall

Här kan du läsa alla motiveringarna.
AGFO har tidigare nominerats till Livsmedelspriset 2018 (läs nomineringen här), Tidskriftspriset Årets utvecklare 2018 (läs nomineringen här), och vann priset Årets nyskapare hos LRF Media 2018.

Livsmedelspriset har sedan 1964 tilldelats företagsledare, innovatörer, forskare,

En nyhet från Agfo

© 2018 – 2024 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu