KOntakta oss
kontakta oss

AGFO nominerade till pris!

30 augusti, 2018

13 september kl. 20.20 får du gärna hålla tummarna lite extra för Agfo. Då delas Livsmedelspriset ut, och i år är Agfo en av de nominerade!
Sedan 1964 delar LivsmedelsFöreningen ut Livsmedelspriset till personer, organisationer eller företag som arbetar på ett innovativt och inspirerande sätt.
Priset går till ”personer, organisationer eller företag som på ett inspirerande och innovativt sätt tagit initiativ till, eller utvecklat förutsättningar för att öka livsmedelsnäringens konkurrenskraft och utveckling”. 
Motiveringen är:
”Med sin stora energi och förmåga till att vara både agila och superinnovativa har de utvecklat AGFO talk, AGFO growth och AGFO weekly förutom sin AGFO globala kalender och sina kartor över både de innovativa företagen och de som verkar i stödsystemet för företagen.
Det jag gillar är deras entusiasm, väldiga nyfikenhet, mod och att de har ett djup och en trovärdighet i vad de gör. De hittar så inspirerande nyheter och samtidigt vågar de utmana trenderna och fråga sig om allt det som är trendigt också är smart, klokt och riktigt!
Med hjälp av journalistik och tjänster inspirerar och accelererar de livsmedelsystemet. Och genom AGFO Growth knyter de ihop det vi gärna sett som en lång livsmedelskedja (med en början och ett slut) till ett cirkulärt system, som kan

En nyhet från Agfo

© 2018 – 2024 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu