KOntakta oss
kontakta oss

AGFO nominerade till Tidskriftspriset 2018!

5 oktober, 2018

Genom att ta ett innovativt grepp kring en traditionell sektor har Agfo med data, möten och nyfikenhet lyckats etablera en ny mötesplats för en ny bransch. Så lyder delar av motiveringen. ”Otroligt kul, peppande och väldigt hedrande”, säger grundarna Frida Jonson och Lovisa Madås.

Sveriges Tidskrifter, som står bakom Tidskriftspriset, delar varje år ut 14 priser bland annat till årets tidskrift och årets journalist. I år är AGFO nominerade i kategorin Årets Utvecklare. Priset ges till en person eller ett team som bidragit till att skapa nya spännande digitala lösningar eller förbättrat en redan befintlig kanal, ett system eller en produkt på ett spännande sätt.
Så här lyder motiveringen:
”Agfo samlar jordbrukssektorn och matproducenter med olika redaktionella koncept. Genom att ta ett innovativt grepp kring en traditionell sektor har Agfo med data, möten och nyfikenhet lyckats etablera en ny mötesplats för en ny bransch.”
Frida Jonson och Lovisa Madås, grundare av AGFO:
– Otroligt kul, peppande och väldigt hedrande att bli nominerade till ett så prestigefullt pris! Det är ett kvitto på att kombinationen rätt idé, rätt team och rätt process lönar sig. Och att LRF Media är mediehuset som vågar ta ut nya riktningar. Hos oss på AGFO är framtidens matsystem i fokus, och nomineringen ger oss extra energi att fortsätta

En nyhet från Agfo

© 2018 – 2023 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu