KOntakta oss
kontakta oss

AGFO söker affärsdriven Communityansvarig

1 april, 2020

Här är tjänsten du har väntat på (hoppas vi).
Framtidens matsystem har aldrig engagerat så mycket som nu. Det märker vi på AGFO, insikts- och mediebolaget med fokus på just framtidens mat. Vi har på kort tid tagit en unik position på en nordisk marknad.
Sedan starten 2017 har vi samlat perspektiv och insikter, och blivit en naturlig samlingsplats för alla som är intresserade av morgondagens hållbara matsystem. Innovation, ny teknik och hållbarhet är våra kärnområden.
Vi är ett litet team med stora ambitioner, högt tempo och stort engagemang för AGFO:s ‘why’: Därför att alla är beroende av ett hållbart matsystem. Nu behöver vi toppa AGFO-laget med en Communityansvarig. 
Som Communityansvarig utvecklar du vårt medlemskap – nytta och affär för våra medlemmar, och innehållet i medlemskapet. Genom erfarenheter och initiativ skapar du största möjliga nytta för våra medlemmar. Du leder projekt som hjälper företag och organisationer till en hållbar förändring.
Detta innebär rollen:
– Som Communityansvarig är ditt uppdrag att leda och driva olika projekt.
– Du ansvarar för vår medlemsaffär och medlemskommunikation.
– Du arbetar med utveckling av nya och befintliga mötesarenor.
– Du stöttar teamet med att driva både interna och externa processer och projekt för att vidareutveckla våra event och medlemskapet.
Så bidrar du till teamet:
– Du leder projekt självständigt: från

En nyhet från Agfo

© 2018 – 2023 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu