AGFO söker Innehållsansvarig

Här är tjänsten du har väntat på – hoppas vi!
Är du lika nyfiken på EU:s initiativ om kolinlagring och dess påverkan på framtidens matsystem som Crispr/Cas9, smarta leveransrobotar och nya konsumentvanor? Älskar du att scanna nyheter, forskningsrapporter och nya startups i livsmedelssektorn för hitta relevanta perspektiv och infallsvinklar om morgondagens matsystem? Då kanske du är vår nya kollega!
Om dig
Vi söker dig som är en driven, erfaren och skarp journalist med stor vana av att ta in mycket information inom nischade ämnen – allt från nyheter till forskningsrapporter – för att sedan vaska fram det viktigaste och paketera det på ett smart och tillgängligt sätt.
Du har en gedigen kunskap om svenska matsystemet och ett framtidsfokus med betoning på hållbarhet, innovation och ny teknik. Du är nyfiken och på ständig jakt efter ny kunskap och nyheter som är relevant inom ansvarsområdet och du drivs av att dela med dig till andra.
Du är självgående, strukturerad och en ”doer”, van att hugga i där det behövs och tycker att det är roligt att jobba i en föränderlig kontext. Du är nyfiken, innovativ och modig och vill hela tiden utveckla dig själv. Du är också bra på att skapa och bibehålla goda relationer.
AGFO är en startup

Läs hela nyheten här


En nyhet från Agfo - News

En nyhet från Agfo

© 2018 SmartAgri. All rights reserved.
En webbplats gjord av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram