Att driva beteendeförändring kring mat

AGFO talk bjuder på trendspaningar, spännande paneldiskussioner – och frukost. Torsdag 3o augusti diskuterar AGFO ihop med gäster hur man driver beteendeförändring kring mat. Gratis och öppet för alla!
Boka din gratisplats här

Vi utsätts för påverkan i alla våra valsituationer. Att salladen står först på buffébordet har vi vant oss vid. Vi reflekterar inte över hur det påverkar våra val. Det är nyttigt med sallad – och lönsamt för restaurangen.  Men när Hemköp började placera vegobiffar i köttdisken väckte det starka känslor. ”Pekpinnar och populism” tyckte en del.
Många förslag i debatten gäller nya former av påverkan: t ex sockerskatt och nya märkningar av livsmedel. Vad är det som avgör om påverkan är något positivt? Samtidigt vill många även se att vi äter insekter. Hur ska urk-faktorn överkommas och vad krävs för att något nytt ska anammas av den stora massan? Och är det så att vi tar klokare och mer hälsosamma val bara för att vi välinformerade?
Varmt välkommen när vi dyker ner i frågan under en timme! AGFO inleder med en kort presentation kring fakta och trender. Därefter panelsamtal där publiken har möjlighet att ställa frågor.
Har du inte möjlighet att delta? Lugn! Vi filmar så att du kan titta i efterhand.
I panelen:

Carl-Johan Lagerkvist 

Professor i företagsekonomi vid

En nyhet från Agfo

© 2018 SmartAgri. All rights reserved.
En webbplats gjord av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram