Förhoppningar för 2021

Team AGFO bjuder på insikter från 2020, jultips och tankar inför det nya året.

Stort tack för att du har varit med oss under det här året där vi har bjudit på ett 40-tal trendspaningar (du kan läsa alla här). I vår populära serie AGFO Talks har vi under året diskuterat lokalproducerad mat, svenskt växtbaserat protein, framtidens förpackningar och kolinlagring. Vilka ämnen skulle du vilja se under 2021? Hör gärna av dig till hello@agfo.se.
Tack till våra partnerbolag Lantmännen, Fazer och Culinar som genom stöd möjliggör att du kan ta del av Weekly och Talks.
Jag vill passa på att välkomna Linda Segerblom som ny vd för AGFO. För vi expanderar från och med årsskiftet, och bildar tillsammans med BRID Agency en ännu starkare helhet. Har du, eller ditt team, behov av innehållsproduktion/strategi, kommunikationsarbete, moderering, processledning, research, analys – hör gärna av dig.
Med förhoppning om en god jul,
Lovisa Madås, grundare AGFO

Team AGFO – reflektioner, jultips och förhoppningar:
Linda Segerblom
VD
Störst intryck i år?
Det är svårt att svara nåt annat än pandemin.
Linda Segerblom
Alla dessa tragiska berättelser – men även förändringskraften som ett samhälle kan uppbåda när det krävs. Nya förutsättningar och behov som inneburit att exempelvis matinköp via e-handel bland äldre har ökat rejält, att matentreprenörer snabbt har utvecklat intressanta utomhuskoncept och hemleveranser och att intresset

En nyhet från Agfo

© 2018 SmartAgri. All rights reserved.
En webbplats gjord av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram