KOntakta oss
kontakta oss

Här är årets raketer på lästoppen

28 december, 2019

Plantagons konkurs, baljväxter, smarta förpackningar och bortskämda konsumenter lockade till läsning. Det visar vår tio i topp-lista över 2019 års mest lästa artiklar.
1. Testa dina kunskaper i vårt quiz
Vilken är grödan? Testa dina kunskaper i vårt quiz. Foto: Istock
AGFO-läsaren gillar quiz – visst är det härligt att få testa sina kunskaper och kanske glänsa en smula när man får många rätt? AGFO:s frågesport om grödor toppade listan över 2019 års mest lästa artiklar. Du hittar quizet här. Missa inte heller vårt quiz om matsystemets begrepp.
2. Sojabönan i centrum
Foto: iStock.
Nummer 2 på mest lästa-toppen är en djupdykning i sojabönan och vilka utmaningar det finns med att odla den i Sverige. Den ingår i en hel serie om proteinskiftet. Här har vi samlat alla de artiklarna.
3. Kan man äta framtidens förpackningar?
Pappersflaska för kolsyrade drycker. Foto: BillerudKorsnäs
Förpackningarnas vara eller icke vara, och deras utformning intresserar stort. AGFO:s lista med inte mindre än 29 förpackningar för framtiden knep en tredjeplats bland årets mest lästa.
4. I hälsohetsens spår försvinner fakta

Foto: Istock, privat
Spaningen som dietisten Linn Torstensson skrev i september engagerade och klättrade upp på en fjärdeplats på lästoppen. Hon skrev att vetenskapen pekar inte ut socker, laktos, tillsatser eller gluten som de största riskfaktorerna mot vår

En nyhet från Agfo

© 2018 – 2024 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu