KOntakta oss
kontakta oss

Har du en idé?

Har du en brilljant idé?

Många som vänder sig till SmartAgri är i en tidig fas av sitt företagande. Man har identifierat behov på marknaden och har en idé till lösning, men har ännu inte startat något bolag och funderar på hur man skall komma igång.

Frågorna blir många och vi hjälper till att bena ut dessa så att ni får en plan att jobba efter. Vanliga hinder är att veta om det redan finns produkter eller tjänster på marknaden, finna lämpliga samarbetspartners, få tillgång till finansiella medel för framtagande av prototyper och genomförande av tester mm.

SmartAgri hjälper dig

Vårt uppdrag är att hjälpa dig, som har en idé om en innovativ tekniklösning för framtidens lantbruk, att ta nästa steg. Vi kan ge dig stöd inom följande områden:
→ Behovsinventering
→ Marknadsanalysstöd
→ Idé- och konceptutveckling
→ Samarbetspartners med kompletterande kompetenser
→ Offentlig projektfinansiering
→ Nätverk för privat riskkapital
→ Nätverk inom forskarvärlden

Vill du veta mer? Första steget till att förverkliga din idé är ett samtal bort! Det enda det kostar dig att möta oss är din tid.

Kontakta oss

Tomas Johansson

Vår resursperson för dig

Tomas är utbildad teknikagronom och har en lång erfarenhet inom lantbruksnäringarna. Han har såväl drivit eget bolag som jobbat på ett antal lantbruksbolag. Du som funderar på att förverkliga en ide, slå Tomas en signal så börjar vi med att stämma av så att det finns ett behov av just er produkt/tjänst. – Enkelt sätt att verkligen veta om det finns en marknad att etablera sig på. – Våga ring!


Sätt bollen i rullning genom att kontakta oss.

Tidigare projekt

PIGXCEL™ – automatisk vägning av grisar i stallmiljö

Tillsammans med Smart Agritech Solutions of Sweden AB pågår ett projekt som syftar till en digital lösning som väger grisar baserat på kamerateknologi och autonoma bildprocesser. Lösningen hjälper grisproducenten att upptäcka problem och sätta in åtgärder i ett tidigt skede, samt veta när djuren är redo för slakt.
Läs mer

GOATI – intelligent övervakning av betande djur

Tillsammans med Svarta Räven AB har vi ett projekt för att förbättra och förenkla övervakning för djurägaren samtidigt som djurhälsan för betande djur förbättras. Genom digital teknik blir det effektivare att varje dag se till att djuren mår bra.
Läs mer

SOLVI  - drönarbaserat beslutsstöd för grönsaksodlare

Tillsammans med Solvi AB finns ett projekt som syftar till att samla in exakta uppgifter via drönare och sensorer om växtstatusen i fältet, och genom analysverktyg får lantbrukaren reda på fältets variationer och kan baserat på denna data sätta in åtgärder för optimal skörd.
Läs mer
© 2018 – 2024 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu