Här finns 7 chanser att vinna pengar

Driver du ett etablerat bolag, startup eller har du en affärsidé du vill göra till verklighet? Här är en guide till sju tävlingar med priser som kan hjälpa dig ta nästa steg framåt.
Det här är den tredje delen i vår artikelserie om var det går att hitta pengar i matsystemet som startup eller etablerat bolag. I del 1 vägledde vi till projektpengar och stipendium. Fem riskkapitalbolag berättade om varför de investerar i matsystemet och vad de letar efter hos en entreprenör i del 2.
Venture Cup
Vad? En av Sveriges största tävlingar för affärsidéer och startups.
För vem? Tävlingen har två kategorier: Idea och Startup. Idea är för affärsidéer, både de som ännu inte testats i praktiken ännu och de som arbetats med ett tag. Startup är för tidiga startups som inte har mer än 1 miljon kronor i kommersiella intäkter.
När? Tävlingen för affärsidéer, Idea, löper mellan september och november och tävlingen för startups, Startup, är öppen från februari till april.
Var? Regionala tävlingar runt om i landet, final i Stockholm.
Vinst? Idea har 20 vinnare som får 5000 kronor vardera. Vinnaren i Startup kan få upp till 500 000 kronor.
 
Vinnarna av Årets startup i Venture Cup förra året var WordDiagnostics. Foto: Venture Cup/Vicktor Ackerheim
Grow4bodal
Vad? En affärsidétävling för privatpersoner och startups.
För vem? Det

En nyhet från Agfo

© 2018 SmartAgri. All rights reserved.
En webbplats gjord av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram