KOntakta oss
kontakta oss

Här ser du AGFO Talk – live!

10 mars, 2021

Att våra matvanor påverkar klimatet är ingen nyhet, men hur är det med klimatförändringarnas påverkan på vad vi kan äta i framtiden? Välkommen till en morgon där vi spanar om framtidens tallrik tillsammans med experter.

Missa inga kommande trendspaningar och AGFO Talks – signa upp på AGFO Weekly här


 Trendspaning    Panelsamtal     Agerbara insikter
Klimatet sätter förutsättningarna för vad som är möjligt att odla och vilka organismer som kan leva på en viss plats. Vilka grödor kommer att vara möjliga att odla i fortsättningen på våra breddgrader? Och vad kan vi odla i ett allt varmare och blötare klimat, som vi inte  odlar i dag?  Vilka slags matvaror vi kommer att hitta i butikerna i framtiden och hur den typiska mattallriken egentligen ser ut år 2050, givet klimatförändringarna – det är några av frågorna som vi söker svar på under en spännande morgon i vår kunskapsserie AGFO Talks.
Frida Berglund (AGFO) trendspanar och Lovisa Madås (AGFO) modererar.
I panelsamtalet deltar:
Karin André,  forskare i miljövetenskap vid Stockholm Environment Institute
Frida Nilsson, koncept & utvecklingsansvarig köksmästare ESS Group
Fredrik Fogelberg, forskare vid RISE
Åsa Gisel,  marketing manager business development, Orkla Foods Sverige
Det här digitala eventet genomförs med stöd av våra huvudpartner Fazer och Lantmännen, som du också möter under sändningen:
Peter Annas, ansvarig för växtförädling hos vårt partnerbolag Lantmännen. Hur påverkas Lantmännens

En nyhet från Agfo

© 2018 – 2024 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu