KOntakta oss
kontakta oss

Jakten på svenskt växtbaserat protein

16 april, 2020

Nu efterfrågas allt mer växtbaserat protein, men kan producenterna leverera? Och hur möts kraven på mer svenskproducerat? Välkommen till AGFO Talk på webben där vi trendspanar och samtalar med experter och aktörer.
 Eventet sänds live via webben, anmäl dig för att få länk till sändningen – boka din plats här
Debatten kring framtidens mat blir inte mindre aktuell bara för att vi håller oss hemma mer – snarare tvärtom. I spåren av coronapandemin flyttar vi ut våra populära AGFO Talks till webben.
Lovisa Madås
– Kriser tvingar oss alla att ställa om och skapa nya möjligheter. Och det är precis det som händer nu med våra populära AGFO Talks. Efter 13 mycket framgångsrika fysiska event får vi anse oss redo att sjösätta rubbet digitalt. Även om vi älskar att interagera med publiken blir vi ännu mer tillgängliga med detta format. Du behöver bara en sak för att delta: en uppkopplad enhet. Bonus om du är nyfiken på framtidens mat, säger Lovisa Madås som är ansvarig för AGFO.
Det första webinariet äger rum den 28 april och rör ämnet ”Jakten på svenskt växtbaserat protein”.
Matens ursprung spelar en allt viktigare roll, och lokalproducerat är idag en av de starkaste trenderna i matkassen. Även om svenskarna idag äter mindre kött än tidigare, är det i

En nyhet från Agfo

© 2018 – 2023 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu