KOntakta oss
kontakta oss

Det digitala djuret III

25 september, 2019

Datum & tid

Datum: 25 sep, 2019
Tid: 09:30 - 16:30

Plats

SLU Götala nöt- och lammköttsforskning

HUR KAN DIGITAL TEKNIK ÖKA DJURVÄLFÄRD OCH HÄLSA?

På digitaliseringens motorväg genom jordbrukslandskapet ser vi hur systemen blir alltmer komplexa, allt intelligentare i takt med att insamlad data används för att ge indikationer på åtgärder på individnivå. Hur ska man som enskild företagare kunna välja rätt teknikstöd och hur säkerställer man att det ger den effekt man är ute efter?
Lyssna och diskutera med forskare och teknikutvecklingsföretag där digitalisering kopplat till animalieproduktion är i fokus. Vi inom SLU Campusområdet Skara vill lyfta fram pågående viktiga utvecklingsinsatser och även inspirera till nya. Vi vänder oss till forskare, företag, innovatörer, lantbrukare samt även myndigheter och organisationer. Vi kallar temaserien för ”Det digitala djuret”.

Seminariet hålls på Götala Herrgård, Skara. Vi gör även en rundtur på SLU Götala nöt- och lammköttsforskning med information om pågående försök med digital teknik kopplat till djurvälfärd.

Läs hela programmet och anmäl dig senast 19 september här >>>
(nytt fönster öppnas)

Seminariet är kostnadsfritt.
Bakom satsningen Det digitala djuret står SLU Holding, SLU och Agroväst samt seminariet sker inom ramen för flera olika forsknings- och utvecklingsprojekt.

 

 

© 2018 – 2024 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu