KOntakta oss
kontakta oss

Webinarie: Elektronisk identifiering i slakterierna del 4

21 maj, 2025

Datum & tid

Datum: 21 maj, 2025
Tid: 12:00 - 12:30

Hur kan EID i köttproduktionen leda till bättre arbetsmiljö och ökad lönsamhet?

Elektronisk identifiering kan generera flera fördelar inom köttproduktionen såsom exempelvis lägre arbetsåtgång, bättre arbetsmiljö och förbättrad produktion. I en serie digitala träffar kommer vi utforska hur nöt- och lammproduktion kan förbättras och effektiviseras med EID. Under denna sista del kommer vi få höra mer om hur elektronisk identifiering kan implementeras i slakteriet med ökad spårbarhet som följd.

Evenemanget är kostnadsfritt och arrangeras av SmartAgri och Agroväst Gröna Möten. Evenemanget vänder sig till lamm- och nötköttsproducenter, rådgivare och andra med intresse i köttproduktion. Vid frågor kontakta oskar.reineling@agrovast.se. Information och länk sänds ut dagen innan som evenemanget är till den mailadress du anger. Viktigt att du anmäler dig senast 18 maj via www.gronamoten.se. Varmt välkommen!

 

Anmälan-knapp | SmartAgri

Program 

12.00 Välkomna
Arrangörerna hälsar välkomna.

12.05 Elektronisk identifiering inom KLS
Kajsa Danielsson Bruhn på KLS visar hur EID kommer implementeras på företagets olika anläggningar.

12.20 Digitalisering av slaktkedjan
Ola Thomsson, Protos, berättar mer om lärdomarna från elektronisk identifiering på Gotland och hur Protos kommer arbeta med EID i framtiden.

12.30 Avslut

Under våren har vi arrangerat en serie med fokus på elektronisk identifiering. Detta är sista delen. De andra finns inspelade och kan hittas på Agroväst youtubekanal

25 februari – Väga djur med elektronisk identifiering
25 mars – Produktionsuppföljning med elektronisk identifiering
23 april – Utfodring med elektronisk identifiering
21 maj – Slakterierna med elektronisk identifiering

 

© 2018 – 2025 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu