Korten på bordet

Varje vecka trendspanar vi om framtidens matsystem. Den här veckan är dock ett undantag. Fokus är i stället att svara på era frågor. 

Den här spaningen publicerades först i vårt nyhetsbrev AGFO weekly, signa upp gratis här

För en månad sedan skrev vi en spaning om meningslösa varumärken och det faktum att fyra av fem varumärken skulle kunna försvinna utan att någon skulle bry sig. För att mota meningslösheten bad vi er tycka till om AGFO.
Vi tror på transparens i alla lägen, så även denna gång. Därför kan du läsa alla svar vi fått in, såväl ros som ris. Länken hittar du i slutet av den här spaningen. Några av er passade på att skicka in frågor till oss. Självklart svarar vi:
Jag hoppas ni rör er miljövänligt & fossilfritt / klimatkompenserat?
– Det blir många mil på tågspåren eftersom vi inte flyger. Norrland, Nederländerna – det är tåg som gäller. När vi bevakar konferenser långt-bort-i-stan har vi lokala spanare.
Hur gör ni er omvärldsbevakning, har ni någon automatisk feed som samlar in information åt er?
– Vi jobbar med det mänskliga redaktörskapet. Varje vecka läser vi mängder av sajter, tidningar, sociala flöden och nyhetsbrev som vi sedan sammanfattar i Weekly.
Varför låter ni sponsorerna bestämma så mycket innehåll?
– Våra sponsorer kan inte

En nyhet från Agfo

© 2018 SmartAgri. All rights reserved.
En webbplats gjord av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram