Ledig tjänst: Varumärkes- och kundansvarig

Vi söker en Varumärkes- och kundansvarig som ska förstärka teamet framåt.
Har du ett stort nätverk inom livsmedelssverige och älskar att jobba med kundvård och PR/försäljning? Är du en skarp journalist som drivs av att hitta spännande perspektiv på frågor och ny kunskap som påverkar matsystemet framåt? Då kanske du är vår nya kollega? Vi söker en Varumärkes- och kundansvarig som ska förstärka teamet framåt.
Om dig som person
Vi söker dig som har gedigen kunskap om det svenska matsystemet – gärna med framtidsfokus med betoning på hållbarhet, innovation och ny teknik. Du är en erfaren och skarp PR-strateg, gärna med bakgrund som journalist. Du är social och gillar att moderera samtal samt är en van föreläsare.
Du är nyfiken och på ständig jakt efter ny kunskap och nyheter inom området. Du är också social och affärsmässig och gillar att knyta värdeskapande samarbeten där alla vinner på att jobba ihop. Du har ett stort kundfokus och vill alltid leverera bästa möjliga värde till kund. I våra kundrelationer bidrar du med en strategisk och konceptuell höjd tillsammans med ditt vassa journalistiska perspektiv.
AGFO är en startup och under ständig utveckling – för att trivas behöver du gilla att jobba med agil affärsutveckling och har ett entreprenöriellt

Läs hela nyheten här


En nyhet från Agfo - News

En nyhet från Agfo

© 2018 SmartAgri. All rights reserved.
En webbplats gjord av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram