Vårens tema för AGFO talks är Framtidens mat. Är du nyfiken på framtidens livsmedelskedja – ja, då är det här tillfället för dig. Gratis och öppet för alla. Begränsat antal platser så boka din plats på studs!
En gång i månaden dyker AGFO ner i en fråga kopplad till temat ihop med spännande gäster. Har du inte möjlighet att vara på plats i Stockholm kan du se varje AGFO talk på webben i efterhand.
Här hittar du alla datum. Följ länken och anmäl dig!
15 mars, torsdag: Hur handlar vi maten? Om maten och e-handeln
12 april, torsdag: Vilken mat behöver vi?
Om personaliserad mat och den uppkopplade kroppen
4 maj, fredag: Hur produceras maten?
Labbet, källaren, åkern – om framtidens produktion och affärsmodeller
31 maj, torsdag: Hur förändras det vi äter?
Om teknikerna som förändrar vår produktion, som t.ex. Crispr/Case
14 juni, torsdag: Vilken mat väljer vi?
Att driva beteendeförändring och göra rätt val – och vad är rätt val?
The post Missa inte när framtidens mat diskuteras! appeared first on AGFO.