Panelsamtal: Vilken mat behöver vi?

Vårens andra AGFO talk handlar om personaliserad mat och den mätbara kroppen. Vad händer när algoritmen styr vad som landar på vår tallrik?
I allt större utsträckning mäter vi och analyserar oss själva för att hitta svaret på den uråldriga frågan  Vad ska vi äta till middag?.
Vad är det vi stoppar i magen egentligen, och får vi i oss den näring vi behöver för att leva långa och friska liv? En del av svaret kanske döljer sig i vår arvsmassa.
I andra upplagan av AGFO Talks träffar vi bland annat  entreprenörerna som driver utvecklingen framåt, och som vill ge oss personliga näringsrekommendationer baserade på vetenskapliga metoder.
Varmt välkommen när vi dyker ner i frågan under en timme. Fakta- och trendspaning följs av ett panelsamtal där publiken har möjlighet att ställa frågor.
Anmäl dig här!
(Har du inte möjlighet att delta? Lugnt! Vi filmar så att du kan titta i efterhand)
 
På scen:

Anmäl dig här! 

Om AGFO talk:

Vårens tema är Framtidens mat. En gång i månaden dyker AGFO ner i en fråga kopplad till temat ihop med spännande gäster.
Gratis och öppet för alla, men platserna är begränsade så boka din plats snabbt.
Fakta- och trender och panelsamtal. Frukost ingår.
AGFO talk är på LRF Media, i Stockholm.
Kan du inte delta, har du möjlighet att titta på

En nyhet från Agfo

© 2018 SmartAgri. All rights reserved.
En webbplats gjord av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram