KOntakta oss
kontakta oss

Problem söker sin lösning

23 augusti, 2018

Vilket gensvar vi har fått efter förra veckans spaning Jakten på det svenska proteinet! Att det inte odlas mer protein i Sverige är en tydlig utmaning att lösa. Men ofta är det mer komplext än man tror vid första anblick.
En annan utmaning inom vårt matsystem är matsvinnet som de senaste åren har fått många lösningar. Vilka fler utmaningar inom livsmedelskedjan finns det som du vill att vi belyser? Nu lanserar vi vår serie Problem söker sin lösning. Skriv till oss vad du vill att vi ska sätta strålkastarljuset på! Vi fördjupar, problematiserar och försöker se vilka alternativa lösningar som olika parter vill se. Det går också bra att använda hashtaggen #AgfoLyfter så hittar vi i sociala medier.
Från bautaproblem till beteendeförändring. Nästa vecka, torsdagen den 30:e augusti, är det dags för AGFO Talk. Denna gång om hur vi väljer maten. Om beteendeförändring och att göra rätt val. Det finns fortsatt några gratisplatser kvar. Välkomna!
Efterlysning: Är du företagare som håller på med en internationell expansion? Hör gärna av dig till oss med vilka utmaningar du stöter på.
Till sist: Läser du det här på webben och inte är på Weekly-listan? Signa gärna upp dig här.

Frida Jonson, innehållsansvarig och medgrundare AGFO
The post Problem söker sin lösning appeared first on AGFO.

En nyhet från Agfo

© 2018 – 2024 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu