KOntakta oss
kontakta oss

Så tycker ni om vårt arbete

5 juli, 2018

I sista spaningen för terminen avslöjar vi läsarnas betyg på Agfo. Dessutom reflektion från Borgeby fältdagar, sommarläsning och stundande planer för hösten.
Välkommen till vårens sista Agfo weekly. Kul att du är här! Det betyder att du är nyfiken på framtidens matsystem. (Läser du via webben och inte är på Agfo weekly-listan, signa gärna upp dig!)
För några veckor sedan bad vi er att tycka till om Agfo. Stort tack för alla inspel! Självklart blir vi jätteglada över ett högt betyg (4,5 av 5) men ännu gladare över att få höra vad vi gör bra och vad vi bör ändra framåt. Transparens är ledord hos oss, därför kan du läsa kommentarerna här. Fortsätt gärna att tycka till, enkäten finns här.
Fotot i toppen är från Borgeby fältdagar, Sveriges största fältmässa. Frida och jag var där för att möta profiler, kolla in en självkörande traktor och lära oss mer om precisionsodling, som var årets tema. Extra roligt att alternativa grödor, som bovete, lupin och kidneybönor, lyftes fram under mässan. Årets snackis var torkan och de stora ekonomiska problemen som lantbrukare med framför allt med djur kan få grund av torkan. Det är krisläge. Nästa år är temat vatten (och potatis) på Borgeby fältdagar. Vi ser fram emot att följa nya innovationer inom detta viktiga område.
Nu tar Agfo weekly semester en

En nyhet från Agfo

© 2018 – 2023 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu