I höstens andra AGFO Talk tittar vi närmare på vad som står i vägen för att Sverige ska bli ett innovativt matland.
Boka din plats här
Aldrig förr har tekniken varit så i fokus kring livsmedel som nu. Agtech och foodtech är kraftigt växande sektorer. Samtidigt som Sverige rankas som ett av Europas mest innovativa länder inom kärnsektorerna, hamnar vi först på 14:e plats inom livsmedel. Endast 0,24 procent av livsmedelsindustrins omsättning läggs på forskning.
Vad krävs för att Sverige ska positionera sig som ett innovativt land i hur livsmedel produceras? Och vad går att lära oss av Irland, Nederländerna, Israel och Silicon Valley när det gäller innovation inom agtech/foodtech?
I panelen:
Boka din plats här
Tack till Lantmännen, Brann och LRF Media som möjliggör höstens AGFO talks.
AGFO talk
Vad: Frukostseminarium med spaning och panelsamtal. Frukost ingår.
Var: AGFO talk är på LRF Media, Franzéngatan 1B i Stockholm.
Tema: Höstens tema är Radikal innovation. En gång i månaden dyker AGFO ner i en fråga kopplad till temat ihop med spännande gäster.
När: Tisdag 23 oktober, torsdag 29 november.
Gratis och öppet för alla.
Har du inte möjlighet att delta? Vi filmar så att du kan titta i efterhand.
Se tidigare AGFO talks:
The post Vad hindrar svensk matinnovation? appeared first on AGFO.