KOntakta oss
kontakta oss

Välkommen på frukostföreläsning den 4 maj

25 april, 2023

FINN STÖD FÖR DIN HÅLLBARA AFFÄRSUTVECKLING

Kom och ta en frukost hos oss på Green Tech Park i Skara och lyssna till hur vi kan vara en del i din utveckling eller i en uppstart för ditt företag som du har funderat på.
Vi får veta mer om följande projekt och företag: SmartAgri, Oper8, Skogr Kaupa, Leader Nordvästa Skaraborg.

  • Kom och lyssna på Anders Johansson, processledare för projektet SmartAgri. Han berättar hur du kan få stöttning i processen om du har en innovation eller idé som kan göra nytta för lantbruket.
  • EU har ett mål att reducera användningen av bekämpningsmedel inom jordbruket. Oper8 är ett projekt där Agroväst medverkar. I projektet vill man sprida kunskapen om nya strategier för ogräsbekämpning. Lyssna till Thomas Börjesson som är en av de som jobbar i projektet.
  • Matproduktionen behöver smarta, effektiva och miljövänliga logistiklösningar, en allt viktigare del för att få till en hållbar matförsörjning hos de småskaliga livsmedelsproducenterna. Alfred Technologies har en smart teknik. Vi lyssnar också till Per Holger Dahlén, Skogr Kaupa, som ger oss insikter om skogens ekosystemtjänster.
  • Vill du ha stöttning av en idé som skapar lokal utveckling då kan du söka stöd hos Leader Nordvästra Skaraborg eller du kanske hellre vill starta eget? Nyföretagarcentrum ger dig tips och råd på vägen i uppstarten av ditt företag.

Evenemanget är kostnadsfritt och är en del av Landsbygdsveckan Europa i min region - och vänder sig till dig som är lantbruksföretagare, entreprenör, eller vill starta eget. Seminariet är ett samarrangemang mellan Leader Nordvästra Skaraborg, Agroväst, Gröna Möten och Nyföretagarcentrum. Inför evenemanget sänds aktuell information till mötet ut till en e-postadress du anger i anmälan. Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se.

© 2018 – 2024 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu