KOntakta oss
kontakta oss

Vill du ta nästa steg?

Vill du utveckla ditt företag?

Står ditt företag inför nya utmaningar? Riskerar ni att tappa i konkurrenskraft? Vill ni vidareutveckla er verksamhet? Kanske behöver du som företagare någon som kan utmana dig och ditt tankesätt för att komma vidare.

Förändringen i världen går snabbt och det är inte alltid lätt att veta hur man ska ta sig an allt nytt. Du har kanske flera roller på ditt företag och har svårt att få tiden att räcka till och svårt att bemästra dem alla. Det finns hjälp att få! Ta kontakt med oss redan idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag framåt.

Hur kan vi hjälpa till?

Vårt uppdrag är att stötta små och medelstora företag i Västsverige, som erbjuder tekniklösningar för lantbruket. Vi erbjuder stöd inom följande områden:

→ Marknadsanalys
→ Idé- och projektutveckling
→ Finansieringsmöjligheter, både offentlig och privat
→ Matchmaking mot olika specialister och andra företag
→ Coaching

Vill du veta mer? Låt oss börja med ett förutsättningslöst samtal för att tillsammans skapa en bild av var ni står idag och vilka behov som finns för att komma vidare. I den mån vi själva inte har kunskapen eller verktygen att hjälpa till så har vi ett stort nätverk där ytterligare stöd finns att få.

Kontakta oss

Ulf Dackemark

Vår resursperson för dig
Ulf har över 20-års erfarenhet från internationell handel med fokus på affärsutveckling och företagsledning. Ring Ulf då du vill öka konkurrenskraften och säkerställa att ni som företag utvecklar era tjänster och produkter med fokus på kundens behov. – Vad väntar du på? – Slå en signal! Kan inte vi hjälpa er så är vårt nätverk stort och brett.

Ta första nästa steget genom att kontakta oss.

Tidigare projekt

GRAIN CLOUD – Ett digitalt beslutsstöd för effektivare spannmålslagring

Tillsammans med Skandia Elevator har detta projekt som handlar om att kontrollera och styra hela sin spannmålsanläggning via en app. Fullständig översikt och kontroll samt användarvänlig.
Läs mer

Flödesmätare för flytgödsel

Tillsammans med Ranaverken hade vi ett projekt som gick ut att förbättra och förenkla hur mätning och reglering av flytgödsel sker i samband med spridning. En varierad och anpassad spridning skapar ett bättre nyttjande av gödselns näringsämnen.
Läs mer

DYNABULK - Dynamisk vägning utan stopp

Motus weighing är ett innovativt företag i västra Sverige. Deras främsta produkt hanterar tekniken kring dynamisk vägning av exempelvis lastbils- eller traktorekipage. Genom att väga utan stopp ökar kapaciteten vid vägning och det uppstår energimässiga och miljömässiga vinster.
Läs mer
© 2018 – 2023 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu