Vilka egenskaper eller råvaror i vegoprodukter saknas, och vilken vegetarisk produkt finns ännu i butikshyllan? AGFO Talk-publiken tyckte till – här är svaren.
Primärproduktion, restaurang, handel, förädling, kapital, forskning och konsument – alla delar av matsystemet var närvarande under AGFO Talk på temat Jakten på svenskt växtbaserat protein (här kan du se inspelningen). Ekonomi, smak och de svenska förutsättningarna diskuterades i ett panelsamtal.
Av de som lyssnade, tittade och ställde frågor svarade 95 personer på frågan: Vilken vegetarisk produkt saknar du på butikshyllan? Såhär svarade de:
AGFO ställde frågan till de som deltog som tittare i AGFO Talk-webinariet.
 
BOKA ÄVEN:
AGFO Talk 26 maj: Lokalproducerat – hype eller framtiden?
Lokalproducerat mat efterfrågas som aldrig förr, men vad betyder egentligen begreppet? Och vilken roll spelar den lokala maten i framtiden?  Boka din plats här
LÄS MER:
  Svenskt växtbaserat protein
Efterfrågan på svenskt växtbaserat protein ökar stadigt, men än saknas viktiga förutsättningar för att skiftet ska ta ordentlig fart. Här djupdyker vi i det svenska proteinskiftet med intervjuer, trendspaningar och rapporter. Läs mer ➔

Här kan du se alla tidigare AGFO Talks! 
AGFO-tema: Svenskt proteinskifte
Därför ratas den svenska bönan
På jakt efter det svenska proteinet

Fem hinder för svensk sojaodling
The post Efterlysning: Här är vegoprodukterna som saknas appeared first on AGFO.

Läs hela nyheten här


En nyhet från Agfo - News

En nyhet från Agfo