KOntakta oss
kontakta oss

Sprillans ny karta över ekosystemet

1 juni, 2018

AGFO lanserar ny karta med 134 aktörer som accelererar utvecklingen inom framtidens livsmedelskedja.
Förra veckan skrev vi om lanseringen av Sweden Food Arena, ett forum där branschens aktörer ska samverka kring forskning och innovation. Att AGFO tror på att innovation och entreprenörskap kan lösa framtidens hållbara matförsörjning kan ha undgått få. Vi har tidigare publicerat kartan över Svensk Agtech och Foodtech, då med fokus på startups och innovativa företag.
”Nu känns det som ett bra läge att lyfta blicken”
Nu känns det som ett bra läge att lyfta blicken och titta på ekosystemet som hjälper alla dessa företag att bli framgångsrika. Vilka är aktörerna som hjälper och stöder, som finansierar och marknadsför, som accelererar och för branschens talan?
Så – välkommen till den första versionen av Ekosystem-kartan! Vi har tröskat oss igenom hundratals organisationer, projekt, myndigheter, stiftelser och valt ut de som uttalat jobbar med att stärka innovation inom livsmedelskedjan.

Men det vore naivt att tro att vi prickat in alla. Eller rättare sagt, vi hoppas att vi har missat en hel del. Att det finns många fler som jobbar aktivt men som kanske inte syns och hörs så mycket. Hör gärna av dig till oss på hello@agfo.se.
The post Sprillans ny karta över ekosystemet appeared first on AGFO.

En nyhet från Agfo

© 2018 – 2024 SmartAgri. All Rights Reserved.
Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
crossmenu